Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen!
Veilig betalen met IDEAL!

Advanced

Al die fantastische fietstochten van 2020, u wilt ze volgend jaar vast weer gaan ondernemen. Gelijk heeft u. Terug naar dat plekje waar de lekkerste koffie alvast op u wacht. Samen genieten van de energie van de zomer. De vriendelijke begroetingen van andere fietsers. Al die onvergetelijke uitzichten; volgend jaar zijn ze er weer. Maar er wacht nog veel meer moois aan de horizon. Uw nieuwe Advanced (voorheen Ebike Das Original) bijvoorbeeld. De perfecte compagnon voor een seizoen vol nieuwe ervaringen. Dat is een fijn vooruitzicht. De nieuwe modellen van Advanced staan nu online! Klaar voor uw nieuwe ervaringen.

slider image
Unsplash

De eerste echte premium e-bike uit Duitsland

U weet wat u belangrijk vindt in een nieuwe e-bike. De beste techniek en prestaties, gecombineerd met een mooi design en een hoge mate van stevigheid. Uw nieuwe fiets moet niet alleen mooi zijn, maar u ook een veilig en betrouwbaar gevoel garanderen. Wij begrijpen dat. Alle fietsen van Advanced zijn ontwikkeld vanuit waarden als veiligheid, stabiliteit en design.

Nieuwe generatie e-bikes

Geroemd in testen van de ANWB

Wat direct opvalt is het innovatieve intube frame, waarin de accu volledig aan het oog is onttrokken.

Comfortabel door de lage en brede instap en door de ANWB als meest stabiele in de markt beoordeeld met een tien.
​​​​​​​
Completeer uw nieuwe e-bike met een van onze maatwerkfietstassen.

Unsplash

Advanced

Unsplash

Proefrit inplannen

Wilt u op een bepaalde fiets een proefrit maken, bel of mail de vestiging voor een afspraak of kom zonder afspraak langs in de winkel.

Over Fietsenwinkel Van Doorn

Kom langs voor uitstekende kennis en kwaliteit

Wij zijn gevestigd in Beverwijk, Heemskerk en Velserbroek. Onze gecertificeerd personeel staat voor u klaar om u te voorzien van uitstekende service. Kom langs voor advies op maat, ons ruime assortiment of een fietsreparatie. Wij zijn een officiele dealer van Velo de Ville. Kom langs voor een ruim assortiment en advies op maat.

Unsplash