Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen!
Veilig betalen met IDEAL!

Klever

Real 45 Speed pedelecs!

slider image
Unsplash

Klever, Real 45 Speed pedelecs!

Klever Mobility is producent en levancier van Speed Pedelecs.
Klever Mobility is een dochteronderneming van het Taiwanese familiebedrijf Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011.
Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.
Leuk om te weten: Al onze fietsen zijn uitgerust met richtingaanwijzers!
De Klever fietsen zijn uit te testen in Beverwijk!

X Pinion 45

Ontdek de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de Klever X Pinion 45, een Speed Pedelec die voorop loopt op het gebied sportief rijgedrag en prestaties. Met een riem-aandrijving en richtingaanwijzers combineert deze Speed Pedelec functionaliteit met veiligheid. Het X frame is ontworpen met sportief rijden in gedachten. Het unieke design van het frame biedt niet alleen een sportieve zithouding, maar ook voldoende ruimte om een accu met een capaciteit tot wel 1200 Wh te plaatsen. Hierdoor wordt het mogelijk om langere afstanden af te leggen met de X Pinion 45. Met de Klever X Pinion 45 wordt uw woon-werk verkeer het leukste moment van de dag.!
Op voorraad in Beverwijk!

Unsplash
Unsplash

Proefrit inplannen

Wilt u op een bepaalde fiets een proefrit maken, bel of mail de vestiging voor een afspraak of kom zonder afspraak langs in de winkel.

Over Fietsenwinkel Van Doorn

Kom langs voor uitstekende kennis en kwaliteit

Wij zijn gevestigd in Beverwijk, Heemskerk en Velserbroek. Onze gecertificeerd personeel staat voor u klaar om u te voorzien van uitstekende service. Kom langs voor advies op maat, ons ruime assortiment of een fietsreparatie. Wij zijn een officiele dealer van Klever. Kom langs voor een ruim assortiment en advies op maat.

Unsplash