Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen!
Veilig betalen met IDEAL!

Velo de Ville

Bij Velo De Ville wordt elke fiets/e-bike uitgerust volgens de wensen van de klant en met de hand gemaakt in Duitsland. Met de term "Custom Made" bedoelen we, naast een perfect op maat gemaakt product voor elk type klant, de hoogste kwaliteitsnormen, door een bijna persoonlijke relatie met elk product en een duurzame fabrieksfilosofie zonder overproductie. Deze eigenschappen zijn ongeëvenaard in de industrie en maken Velo De Ville tot een uniek merk. Kom langs voor persoonlijk advies of voor het configureren van jouw Velo de Ville op maat.

slider image
Unsplash
Unsplash

Your bike. Custom made.

Uniekheid, individualiteit en diversiteit.

Velo de Ville staat voor uniekheid, individualiteit en diversiteit. Wij bieden kwaliteit en vakmanschap uit Duitsland en geloven in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze klanten rekenen op een comfortabele, gezonde en economische mobiliteit in het dagelijkse leven en de vrije tijd.

Kleurkeuze en kwaliteit

Hoge weerstand en duurzaamheid

Nadat u uw fiets zelf hebt geconfigureerd en alle onderdelen hebt geselecteerd, gaan we aan de slag. In vele individuele stappen en volgens uw exacte specificaties wordt uw fiets gefabriceerd. Eerst wordt de door u gekozen frame in de grondlak gezet en vervolgens in de door u gekozen kleur gepoedercoat. Bij de productie van onze kleuren letten we niet alleen op het feit dat u een grote en exclusieve keuze heeft, maar vooral ook op de kwaliteit van de lak. Zo bieden al onze kleuren een bijzonder hoge weerstand en duurzaamheid. Kom langs voor persoonlijk advies of een op maat gemaakte Velo de Ville.

Unsplash

Velo de Ville

Unsplash

Proefrit inplannen

Wilt u op een bepaalde fiets een proefrit maken, bel of mail de vestiging voor een afspraak of kom zonder afspraak langs in de winkel.

Over Fietsenwinkel Van Doorn

Kom langs voor uitstekende kennis en kwaliteit

Wij zijn gevestigd in Beverwijk, Heemskerk en Velserbroek. Onze gecertificeerd personeel staat voor u klaar om u te voorzien van uitstekende service. Kom langs voor advies op maat, ons ruime assortiment of een fietsreparatie. Wij zijn een officiele dealer van Velo de Ville. Kom langs voor een ruim assortiment en advies op maat.

Unsplash

Velo de Ville inspiratie