Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen!
Veilig betalen met IDEAL!

Cube fietsen

Steeds meer mensen ontdekken het: wie snel en efficiënt van A naar B wil, kan vaak het best de fiets pakken. En als het ook nog comfortabel en gemakkelijk moet: pak dan een CUBE Hybrid, met de uitgebalanceerde trapondersteuning van onze vaste partner Bosch. Wat je ook wilt doen - woon-werkverkeer, pakketjes bezorgen of gewoon lekker fietsgenieten op het platteland - er staat altijd een betrouwbare CUBE Hybrid klaar om jou van dienst te zijn.

slider image
Unsplash

Voor iedereen een Cube!

Er zijn 1001 redenen waarom je door de stad fietst. Werk, school, boodschappen, bezoek aan familie of vrienden. Of gewoon omdat je er zin in hebt. Wij hebben daar de perfecte e-bike voor. Elegant, makkelijk handteerbaar, met praktische oplossingen voor het meenemen van spullen en natuurlijk met de fijne trapondersteuning van Bosch. Zo is iedere fietsrit een klein feestje.

Welke Cube kies jij?

Ga jij voor de sprotieve Kathmandu of voor de stadse Supreme?
​​​​​​​Kom langs in de winkel en laat je verrassen!

Unsplash

Cube

Unsplash

Proefrit inplannen

Wilt u op een bepaalde fiets een proefrit maken, bel of mail de vestiging voor een afspraak of kom zonder afspraak langs in de winkel.

Over Fietsenwinkel Van Doorn

Kom langs voor uitstekende kennis en kwaliteit

Wij zijn gevestigd in Beverwijk, Heemskerk en Velserbroek. Onze gecertificeerd personeel staat voor u klaar om u te voorzien van uitstekende service. Kom langs voor advies op maat, ons ruime assortiment of een fietsreparatie. Wij zijn een officiele dealer van Velo de Ville. Kom langs voor een ruim assortiment en advies op maat.

Unsplash