Gazelle

logo koninklijke gazelle
Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven, zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fiets slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen....

Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Bij Gazelle geloven we: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Al vanaf 1892 doen wij er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer 'zin om te fietsen'. 
In onze drie winkels vind u diverse modellen van Gazelle, hieronder lichten wij wat modellen voor u uit.

 

Ami

gazelle ami C7 HMSGazelle Ami C7 HMS oranje
De Gazelle Ami is uitgevoerd met het Shimano E5000 systeem, u heeft de keuze uit 418Wh of 504wh accu's. Door de lage instap en lage framematen kunt u comfortabel op de fiets zitten, terwijl u altijd met uw voeten op de grond komt.
Probeer deze fiets nu uit in een van onze winkels!

 

Orange C7+ HMB

Gazelle orange C7+ HMB dames blauwgazelle orange C7+ hmb jeans blueGazelle Orange C7+ HMB Heren mallard blauwGazelle Orange C7+ HMB Pale green
De Gazelle Orange C7+ HMB, al jaren de best verkochte elektrische fiets van Gazelle, zeer robuust frame, met bosch active line plus motor en de keuze uit drie accupakketten: 300Wh, 400Wh, 500Wh inhoud. Laat u verrassen en kom langs in een van onze winkels om deze prachtige Gazelle Orange c7+ HMB uit te proberen. De koffie staat klaar!

Orange C8 HMS

Gazelle orange c8 hms tradewindGazelle Orange C8 hms navy damesGazelle orange C8 HMS navy heren
De Gazelle Orange C8 HMS, de luxe uitvoering van de Gazelle Orange C7 HMS, met z'n 8 versnellingen en ze krachtigere motor, kunt u hier goed mee uit de voeten in het dagelijkse verkeer en als u langere toertochten gaat maken. Door de comfortabele zit zijn de langere afstanden geen probleem! Probeer dit model nu uit in een van onze winkels!