Riese und Müller

Riese und Müller wordt vandaag de dag erkend als een premium fietsmerk, waar het ooit begon in de garage van de ouders, blinkt het nu uit in stabiele en krachtige elektrische fietsen.

Mensen worden steeds meer bewust van de gevolgen voor het milieu, duurzaamheid en bewust leven, vooral in stedelijke gebieden. Mobiliteit en fiets mobiliteit veranderen. De Birdy vouwfiets past bij de huidige veranderende mobiliteit.
De e-
bike wordt steeds belangrijker. In 2008, lanceerde Riese en Müller haar eerste E-bikes, en hun succes was enorm. Riese und Müller bieden hun fietsen met volledige vering en 26 inch wielen aan voor de perfecte, gemakkelijke en veilige reis op
e-bikes. Riese en Müller is begonnen gericht op innovatieve e-bikes en e-bike-technologie. Perfecte service, naadloze technologie en absoluut de beste prestaties zijn opkomende thema’s bij Riese und Müller.
Het doel is om marktleider te worden op het gebied van premium e-bikes. Er zijn veel uitdagingen te overwinnen, maar het potentieel van deze groeiende markt is verbazingwekkend.
Riese en Müller maakt alleen gebruik van de aandrijf systemen van Bosch. In zowel de ''normale'' snelheid tot 25km/h als de highspeed tot 45 km/h.
In onze showroom in Heemskerk en Beverwijk hebben wij een aantal Riese und Müller modellen staan, hieronder kunt u zien welke modellen wij op voorraad hebben. Kom vrijblijvend langs om de modellen te bezichtigen en om proef te rijden.


riese und muller, charger, new charger, cruiser, roadster, nevo, swing
 

Voorraad Beverwijk

Riese und Müller Charger Mixte Vario                         Riese und Müller Swing Vario Active Plus                    Riese und Müller Charger Vario
Riese und Müller Charger mixte Vario wit   Riese und muller swing vario dames blauw pastel  Riese und Muller Charger vario enviolo zwart black

 Riese und Müller Roadster City Green                          Riese und Müller Cruiser Nuvinci HS 2017                      
Riese und Müller Roadster City Green       Riese und Müller Cruiser HS Vario grey   

 

Voorraad Heemskerk

RIese und Müller Charger Vario                                          Riese und Müller Swing City                                
Riese und Muller Charger Vario Enviolo heren Rood cruiser      Riese und Muller Swing City zwart dames